Mine favoritt prebiotiske rundstykker



Du trenger: 

60 g  Pofiber (kjøpes f.eks. på helsekost og meny)
30 g Fiberhusk
4 egg 
250 g cottage cheese (ikke mager)
1 ss eplecidereddik gjerne av god kvalitet
2 ts bakepulver
½ ts natron
125 g fersk mozzarella (uten lake, hell bort den)
Litt salt (gjerne himmalaya)



Slik gjør du det:

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  1. Hell alt det tørre i bakebollen.
  1. Bland alt det våte (egg, cottagecheese, eplesidereddik, mozzarella) i en foodprosessor/blender)
  1. Hell det våte i det tørre og bland godt. Jeg bruker kjøkkenmaskin.
  1. Del til rundstykker og rull med litt vann på hendene. 8-10 stk.
  1. Stekes midt i ovnen i ca 30 min kommer an på ovn.
  1. Avkjøl på rist og oppbevares i kjøleskap/frys.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lavkarbo bløtkake uten nøtter, korn og frø

Oppskriftene på ett sted.