Mine favoritt prebiotiske rundstykker
60 g Pofiber (kjøpes f.eks. på helsekost og meny)
30 g Fiberhusk
4 egg
250 g cottage cheese (ikke mager)
1 ss eplecidereddik gjerne av god kvalitet
2 ts bakepulver
½ ts natron
125 g fersk mozzarella (uten lake, hell bort den)
Litt salt (gjerne himmalaya)
Slik gjør du det:
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Hell alt det tørre i bakebollen.
- Bland alt det våte (egg, cottagecheese, eplesidereddik, mozzarella) i en foodprosessor/blender)
- Hell det våte i det tørre og bland godt. Jeg bruker kjøkkenmaskin.
- Del til rundstykker og rull med litt vann på hendene. 8-10 stk.
- Stekes midt i ovnen i ca 30 min kommer an på ovn.
- Avkjøl på rist og oppbevares i kjøleskap/frys.

Kommentarer
Legg inn en kommentar